In grote pan water aan de kook brengen. Kleine pan erin zetten en pure chocolade in stukjes breken. Zachtjes laten smelten(au bain marie). In kom eierdooiers met basterdsuiker schuimig kloppen. In andere kom slagroom stijf kloppen. Slagroom door dooiermengsel kloppen. Slagroommengsel in drie kommen verdelen. Door mengsel in eerste kom kaneel en koffielikeur doen. Door mengsel in tweede kom advocaat roeren. Door mengsel in derde kom gesmolten chocolade roeren. Overdoen in 3 diepvriesdozen. In diepvriezer in ongeveer 4 uur laten bevriezen, elk uur doorroeren. Indien ijs goed bevroren is: uit diepvries halen. In ongeveer 15 minuten een beetje zacht laten worden. In een vorm kaneelijs scheppen. Goed aandrukken en glad strijken. Advocaatijs op kaneelijs scheppen. Goed aandrukken en gladstrijken. Chocoladeijs op advocaatijs scheppen. Goed aandrukken en gladstrijken. In diepvriezer ijs in ongeveer 2 uur weer laten bevriezen.