Boerenkaasfondue

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter in een pan en smoor de prei en knoflook in circa 5 minuten beetgaar. Breng de melk in de caquelon tegen de kook aan. Roer geleidelijk de kaas erdoor en verwarm het geheel al roerende op matig vuur tot alle kaas gesmolten is. Maak de maizena aan met een scheutje melk en voeg dit al roerende toe aan de fondue. Roer het preimengsel, de mosterd en het karwijzaad door de fondue en voeg peper naar smaak toe.

Boerenkaasfondue is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenkaasfondue
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenkaasfondue
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roti Van Zuiglam Met Een Fondue Van Boerenkaas
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Boerenkaasfondue
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenkaasfondue
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roti Van Zuiglam Met Een Fondue Van Boerenkaas
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept