Mosterdkaasfondue

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bleekselderij schoonmaken, wassen en in stukjes van ca. 3 cm snijden. Knoflook pellen en doorsnijden. Caquelon of fonduepan inwrijven met knoflook. In caquelon wijn aan de kook brengen. Kaas geleidelijk door wijn roeren en verwarmen op matig vuur tot kaas is gesmolten. Mosterd toevoegen en fondue op smaak brengen met peper. Stokbrood in plakjes snijden. Fondue serveren met stokbrood en bleekselderij.

Mosterdkaasfondue is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosterdkaasfondue
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdkaasfondue Met Pils
10-20 min -
Bekijk recept

Mosterdkaasfondue
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdkaasfondue Met Pils
10-20 min -
Bekijk recept