Sneetje Tijger Met Appel En Kaas

1
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rooster een sneetje tijgerbrood en schil intussen een kwart appel. Snijd het stuk appel in dunne schijfjes. Bestrijk het geroosterde sneetje dun met halvarine en een eetlepel appelstroop. Beleg het sneetje met plakjes jongbelegen kaas of Hollandse geitenkaas en leg hierop de schijfjes appel.

Sneetje Tijger Met Appel En Kaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept