Lasagne Al Pollo

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de champignons in een aparte pan met wat boter. Kook de lasagne-vellen in een ruime pan met water met wat zeezout. Als ze gaar zijn, schep ze uit de pan en laat ze in koud water even schrikken. Besprenkel ze met olijfolie om te voorkomen dat de vellen aan elkaar gaan plakken. Verwarm de oven voor op 200?C. Bestrijk een ovenschaal met zachte boter en bedek de bodem met lasagne-vellen. Vorm hierop laagjes van afwisselend kippenragout, bechamelsaus en champignons. Dek elke laag af met lasagne-vellen. De bovenste laag moet bestaan uit bechamelsaus en Parmezaanse kaas. Bak de lasagne gedurende 30 minuten in het midden van de oven af. Snijd de lasagne terwijl deze nog warm is en serveer direct.

Lasagne Al Pollo is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Cazuela de pollo
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arroz con pollo
Bekijk recept
Pollo tonato met frisse salade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Leonardo Pacenti's pollo alla cacciatora
40 min
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept