Gemarineerde Kaasblokjes Met Tomaat

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de kaas in blokjes en giet er een scheutje port over. Zet dit ongeveer een kwartier afgedekt weg in de koelkast. Snij de tomaat in stukjes. Pers de knoflook uit boven de olijfolie . Laat de kaas uitlekken of neem het vocht mee. Pluk de blaadjes van de tijm en meng met de kaas, tomaat, knoflookolie en het citroensap. Breng het mengsel op smaak met zout en peper. Serveer in een klein schaaltje met cocktailprikkers.

Gemarineerde Kaasblokjes Met Tomaat is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept