Mezze Met Rode Paprika En Feta Kaas

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de feta en de afgekoelde paprika met de olie in de mengkom van de keukenmachine of foodprocessor. Maak er een gladde en egale massa van. Proef even of er nog gekruid moet worden. Dit smeerseltje is minstens een week houdbaar in de koelkast. Laat voor het serveren wel even op kamertemperatuur komen.

Mezze Met Rode Paprika En Feta Kaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Rigatoni met rundvlees
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mezze met dolma's, auberginepuree en salades
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wittebonenkaviaar
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tzatziki
35 min Bijgerecht
Bekijk recept