Palak Paneer

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In ruim kokend water spinazie ? 3 min. blancheren. Vocht eruit drukken. Korianderzaad in droge koekepan roosteren en in vijzel fijnstampen. Uien, gember en knoflook pureren. In hete olie of ghee paneer goudbruin bakken en op keukenpapier laten uitlekken. In achtergebleven vet uimengsel met koriander in ? 4 min. goudbruin bakken. Kurkuma even meebakken. Spinazie, tomaat, paneer, yoghurt, pepers en zout erdoor roeren en nog ? 5 min. stoven, af en toe omscheppen. Met garam masala bestrooien.

Palak Paneer is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vis met couscous korstje
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepaneerde Tomme en pasta met gremolata
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Visburgers met rode uicompote en Joppiesaus
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Butter chicken met palak paneer
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
PALAK PURI
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Palak Jhost
30-60 min -
Bekijk recept