Laat het filodeeg ontdooien. Breng ruim water aan de kook, voeg de bleekselderij toe en laat ca. 1 minuut koken. Giet de bleekselderij in een zeef, spoel met koud water en laat het uitlekken. Leg 2 x 3 vellen filodeeg dakpansgewijs (naden ca. 3 cm. overlappend) naast elkaar tot een lange kant van 50-55 cm. op een schone theedoek. Bestrijk de velletjes dun met boter. Leg op elke 3 lappen weer 2 velletjes iets naar het midden en dakpansgewijs, bestrijk ze weer met wat boter, doe dit nogmaals en bestrijk ook deze velletjes met boter. U heeft u 2 rechthoeken van cal 55 x 40 cm. Houd 3-4 cm. van alle randen vrij. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij beide kaassoorten in stukjes en hak de noten grof. Meng de kaas, noten, bleekselderij, tomaat en bieslook en breng op smaak met zout en peper. Verdeel het over het begin van de deeglappen als brede rollen. Sla de zijkanten van de korte kanten naar binnen over de vulling. Maak de randen nat. Rol elke filolap op met behulp van de theedoek tot 2 rollen en leg die op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de strudel in ht midden van de oven in 35-40 minuten lichtbruin en gaar. Snij de strudels aan tafel in stukken.
Kaasstrudel Met Noten is een recept van Smulweb.nl