Het bladerdeeg op een met bloem bestrooid werkblad leggen en er naar keuze grote of kleine vierkantjes uit snijden voor de vulling de olijfolie in een koekepan verhitten de schoongemaakte lenteuitjes en paprika afspoelen onder koud water en goed uit laten lekken de uitjes en paprika in dunne ringen en reepjes snijden in de olijfolie doen en kort fruiten de fijngehakte spaanse peper toevoegen en kort meestoven de groenten van het vuur afnemen en af laten koelen de ontvelde,uitgeholde en in blokjes gesneden tomaat en de klein gesneden scapekaas met de groenten vermengen. de peterselie wassen,goed uitlaten lekken,fijnhakken en eveneens toevoegen de vulling kruiden met peper,zout,komijn,cayennepeper en citroenschil het eiwit loskloppen met een beetje water en de randen van de lapjes bladerdeeg daarmee bestrijken de vulling gelijkmatig over de deeglapjes verdelen en dichtvouwen de randen goed aandrukken de deegkussentjes in het pruttelende frituurvet goudgeel bakken eruit halen en goed uit laten lekken en dan warm of koud serveren