Peynirli Cep Boregi

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het bladerdeeg op een met bloem bestrooid werkblad leggen en er naar keuze grote of kleine vierkantjes uit snijden voor de vulling de olijfolie in een koekepan verhitten de schoongemaakte lenteuitjes en paprika afspoelen onder koud water en goed uit laten lekken de uitjes en paprika in dunne ringen en reepjes snijden in de olijfolie doen en kort fruiten de fijngehakte spaanse peper toevoegen en kort meestoven de groenten van het vuur afnemen en af laten koelen de ontvelde,uitgeholde en in blokjes gesneden tomaat en de klein gesneden scapekaas met de groenten vermengen. de peterselie wassen,goed uitlaten lekken,fijnhakken en eveneens toevoegen de vulling kruiden met peper,zout,komijn,cayennepeper en citroenschil het eiwit loskloppen met een beetje water en de randen van de lapjes bladerdeeg daarmee bestrijken de vulling gelijkmatig over de deeglapjes verdelen en dichtvouwen de randen goed aandrukken de deegkussentjes in het pruttelende frituurvet goudgeel bakken eruit halen en goed uit laten lekken en dan warm of koud serveren

Peynirli Cep Boregi is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sigara boregi
25 min Snack
Bekijk recept
Kiymali Cep Boregi
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sigaro Boregi
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
.Kiymali Cep Boregi
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Peynirli Borek Ici (vulling Voor Kaasborek)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept