Rozenwater

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de blaadjes in de pot. Voeg genoeg water toe tot ze understaan. Sluit af en laat 10-15 minuten zachtjes sudderen. Giet door een zeef zodra de blaadjes verslappen en het water een kleurtje heeft.

Rozenwater is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kipkebab met gegrilde venkel en kruidige olie & gegrilde meloen met rozenpepersiroop en rozenblaadjes
2 uur-
Bekijk recept
Gepocheerde vijgen (met vanille-rozenwaterroom)
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kipstoof met granaatappel, walnoten en advieh en granaatappelsap
2 uur-
Bekijk recept
Couscoustaart met rozenwater-kaneelsiroop
45 min- Nagerecht
Bekijk recept

Kipkebab met gegrilde venkel en kruidige olie & gegrilde meloen met rozenpepersiroop en rozenblaadjes
2 uur-
Bekijk recept
Gepocheerde vijgen (met vanille-rozenwaterroom)
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kipstoof met granaatappel, walnoten en advieh en granaatappelsap
2 uur-
Bekijk recept
Couscoustaart met rozenwater-kaneelsiroop
45 min- Nagerecht
Bekijk recept