Zoek
Rozenwater
10-20 min -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
VERSE ROZEBLAADJES (RODE ZIJN HIERVOOR HET BESTE)
GLAZEN OF GEEMAILLEERDE POT
WATER Hulpmiddelen Rode blaadjes geven rose water. Andere kleuren geven
water dat een beetje bruin is
maar dat mag met rood
of rose fruitsap gekleurd worden. Hulpmiddelen - Rode blaadjes geven rose water. Andere kleuren geven
water dat een beetje bruin is
maar dat mag met rood
of rose fruitsap gekleurd worden. Voorbereiding Dit water kan inplaats van gewoon water gebruikt
worden in o.a. brood
cakes
pannekoeken
koude
drinks
frostings voor cakes
enz.
Het kan ook in dinner parties in kleine "fingerbowls"
gebruikt worden.
En verder kan het in het badwater als huidverzachter
gebruikt worden
of als "body splash" of tonic voor
het gezicht.
Bereidingswijze Leg de blaadjes in de pot. Voeg genoeg water toe tot
ze understaan.
Sluit af en laat 10-15 minuten zachtjes sudderen.
Giet door een zeef zodra de blaadjes verslappen en het
water een kleurtje h
Bereiding
Leg de blaadjes in de pot. Voeg genoeg water toe tot ze understaan. Sluit af en laat 10-15 minuten zachtjes sudderen. Giet door een zeef zodra de blaadjes verslappen en het water een kleurtje heeft.
Rozenwater is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Kipkebab met gegrilde venkel en kruidige olie & gegrilde meloen met rozenpepersiroop en rozenblaadjes
2 uur-
Bekijk recept
Gepocheerde vijgen (met vanille-rozenwaterroom)
45 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Kipstoof met granaatappel, walnoten en advieh en granaatappelsap
2 uur-
Bekijk recept
Couscoustaart met rozenwater-kaneelsiroop
45 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Kipkebab met gegrilde venkel en kruidige olie & gegrilde meloen met rozenpepersiroop en rozenblaadjes
2 uur-
Bekijk recept
Gepocheerde vijgen (met vanille-rozenwaterroom)
45 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Kipstoof met granaatappel, walnoten en advieh en granaatappelsap
2 uur-
Bekijk recept
Couscoustaart met rozenwater-kaneelsiroop
45 min-
Nagerecht
Bekijk recept