Lente Bouillon

4
20-30 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Warm de bouillon zachtjes op met de wijn en maak ze op smaak. Snijd het brood in dobbelsteentjes en rooster ze licht in een droge koekenpan. Hak de eieren fijn. Meng het brood met de peterselie en de eierkruimels. Ook Heel lekker met kervel

Lente Bouillon is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Rillettes van gerookte forel met rode biet, lente-ui en groene appel
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde avocado
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept