Klop een pakje slagroom met de helft van de suiker stijf. Bedek met de helft hiervan de cakebodem. Halveer een pakje bokkenpootjes en bedek hiermee de slagroom. Doe de tweede helft van de geklopte slagroom over de bokkenpootjes heen. Halveer het tweede pakje bokkenpootjes en bedek hier de tweede laag slagroom mee. Klop het tweede pakje slagroom stijf met het restant van de suiker en voeg hier de advocaat aan toe. Laat dit over de taart heen lopen. Er zijn altijd nog wat stukjes bokkenpoot over en wat kruim, strooi dit over de advocaattaart als afwerking. Laat de taart voor het aansnijden minstens 12 uur in de koelkast staan. Dan zijn de bokkenpootjes wat zachter geworden en is de taart te snijden. Als je nou in plaats van kruimeltjes er poedersuiker bovenop doet heb je een heerlijke kersttaart, alhoewel het vult wel behoorlijk hoor!!
Bokkenpootjes-advocaattaart is een recept van Smulweb.nl