Vietnamese Loempias

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de cellofaannoedels met de wortel en de rest van de ingrediënten door het rauwe gehaktLeg een loempiavel diagonaal op een werkblad, vouw een rand op, leg daar wat vulling op.Vouw beide zijkanten naar binnen en rol op tot een pijp van 3 cm dik. Rol ze niet te strak op, anders barsten ze wanneer ze gebakken worden.Verhit in een wok of hapjespan een laag olie van minimaal 4 cm diep en bak de loempia`s met een paar tegelijk krokant en gaar.Zorg dat de loempia`s elkaar niet raken tijdens het bakken.Laat de loempia`s op keukenpapier uitlekken.

Vietnamese Loempias is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Krokante loempia’s met dipsaus
30 min- Snack
Bekijk recept
Loempias - Koolhydraten maaltijd fase 1
Bekijk recept
Carla's Loempias
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Keizerlijke Loempias
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Monique van Loons geroosterde eendenborst op Vietnamese salade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vietnamese kalkoen à la minute
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vietnamese lenterolletjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vietnamese sla-gehaktrolletjes
40 min Bijgerecht
Bekijk recept