Zoek
Fondue Bourguignon
4
10-20 min -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Vlees: reken per pesoon op ca. 250 gr.
Geschikte vleessoorten zijn:Hamlapjes
varkenshaas
varkensschnizel
fricandeau
runderbiefstuk
rosbief
kalfslapjes
kalfsoester
kalfshaas,kalfsschnitzel
lamsfilet
alle soorten gehakt,kipfilet en kalkoenfilet.
Paprika
champignons
stokbrood
reken per pesoon op een half brood.
Gemengde salade eventueel aangevuld met tomaten
komkommer
uien enz.
3 a 4 sausjes: knoflook
bearnaise
whisky
chili.
Patat
kruidenboter
Zonnebloem of mais
Bereiding
Nodig uw gasten uit om aan tafel te komen en een heerlijke lange avond kan beginnnen!
Fondue Bourguignon is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Rijk gevulde Boeuf Bourguignon
175 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf bourguignon
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf bourguignon
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fondue Savoyarde
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept