1 Pel de bananen. Snijd ze overlangs door en besprenkel het vruchvlees met citroensap.
2 Maak een papje van de kokos, suiker en room
3 Bestrijk het middengedeelte van de meest glimmende zijde van het foelie dun met olie.
4 Verwarm de grill of barbecue voor.
5 Strijk een theelepel van het kokosmengsel tussen twee banaanhelften. Leg de bananen in de lengte op de lengte van het folie. Bestrijk de bananen met de rest van het kokosmengsel en verdeel de amandelsnippers over de bananen.
6 Wikkel die niet al te strak in het folie en vouw dat aan de einden zorgvuldig dicht. Leg de bananen op het rooster van de grill of barbecue. Keer de pakketjes na telkens 2 minuten om, de banaan zal na 4-6 minuten zeer zach zijn.
7 Serveer de banaansurprise daarna direct in de verpakking. Let op het ontsnappen van stoom bij het openknippen van het omhulsel.