Laat de so-oen wellen in heet water. Giet het water af en knip de sliertjes wat kleiner. Was de tauge en rasp de worteltjes fijn. Laat het gehakt fruiten in eigen vet. Voeg de eieren aan het gehakt toe en roer het geheel tot kruim. Voeg de geraspte worteltjes toe en roer dit goed om. Voeg dan de tauge, de kruiden en de smaakstoffen (behalve de maggi) toe. 5 Minuten laten garen en dan de so-oen en de maggi toevoegen. Uit laten lekken. Haal de diepvriesvellen van elkaar los, en snij 20 doormidden. Leg een heel vel neer en in het midden het doorgesneden vel. Bij ′zelfgemaakt′ is 1 vel per loempia voldoende. Leg er een beetje vulling op, vouw de zijkanten naar binnen en rol het op. Smeer het laatste stukje in met geklutst ei. Vouw ze goed dicht. Frituur de loempia′s in olie en laat ze staande uitlekken. Serveer ze met zoetzure saus of pangsitsaus.