Zoek
Duitse Appelbeignets
10-20 min -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
-75 cl bier
-150 cl water
-100 g bloem
-2 eierdooiers
-1 snufje zout
-2 eiwitten
-750 g appelen
-frituurolie
-suiker en kaneel Voorbereiding -maak een beslag van het bier
water,bloem,eigeel,en een snufje zout
-de eiwitten zeer stijf slagen en door het beslag scheppen
-schil de appels en verwijder de klokhuizen en snij ze in kleine stukjes en roer ze door het beslag Bereidingswijze -verhit de frituurolie en met behulp van een lepel kleine hoeveelheden van het beslag nemen en knapperig bruin bakken in de olie
-goed laten uitlekken en door het mengsel van suiker en kaneel rollen Serveertips Smullen
Bereiding
-verhit de frituurolie en met behulp van een lepel kleine hoeveelheden van het beslag nemen en knapperig bruin bakken in de olie -goed laten uitlekken en door het mengsel van suiker en kaneel rollen
Duitse Appelbeignets is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Kruidige appelbeignets met geitenkaas
50 min
Nagerecht
Bekijk recept
Appelbeignets
30 min
Gebak
Bekijk recept
Appelbolletjes
25 min-
Bekijk recept
Botersla met aardappel-kerriesalade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duitse bratkartoffeln en bratwurst
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duitse koolsalade met runderworst
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Selderijstoof met Duitse biefstuk
30 min-
Bekijk recept