Het BESLAG. Roer in een kom de bloem en het zout met ei door elkaar en voeg langzaam het bier er aan toe.Het beslag is dan nog te dik! Dat vul je aan met het sap van de sinaasappelen tot het zo dik is als een yoghert. Het sap wat je overhoud voor de saus bewaren. Voeg er dan de rasp van de sinaasappels en een 1/4 theelepel tabasco aan het beslag toe, en het beslag is klaar. de SAUS. Doe 1 dl jus, de mayo, de tomatenpuree en de tabasco(naar smaak) bij elkaar in de sauspan verhit de saus door, voeg dan de gesneden koriander er door. Op smaak brengen met zout en peper. de GAMBA′S. doop de gamba′s in het beslag en laat ze in de frituur vallen. Frituur de gamba′s voor -4 minuten(PAS OP!!niet te veel tegelijk!!!) Haal de gamba,s er uit en laat ze even uitlekken op een keukenpapiertje. Dres de veldsla pas vlak voor het serveren.