Loempia's Met Gerookte Zalm En Spinaziesalade

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de goed gewassen spinazie met aanhangend water en wat zout heel kort tot ze slap is. Laat afkoelen. Rooster het sesamzaad in een droge pan of onder de gril en maal dit met de olie en de sojasaus tot een pasta. Klop de eierdooier goed los en klop de pasta erdoorheen. Breng op smaak met de suiker. Maak de maizena aan met het water tot het glad is. Verhit een pannetje of een wok met reuzel. Haal de loempia′s door het maizenamengsel en laat ze voorzichtig in het vet zakken. Frituur ze gedurende enkele minuten rondom mooi bruin.

Loempia's Met Gerookte Zalm En Spinaziesalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Kippenbouten met sjalot, aardappelpuree en spinaziesalade
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quinoakoekjes met spinaziesalade
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Loempia met sint-jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witte chocolade-ijs met chocoladeloempia
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Sesambol gehakt & zoete pannenkoek
10 min
Bekijk recept
Knapperige visloempia's
25 min-
Bekijk recept