Samosa's Met Raita

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de aardappelblokjes met de doperwten, rozijnen, koriander, knoflook, peper en komijn en breng op smaak met sojasaus, zout en speculaaskruiden. Lepel een eetlepel op elk bladerdeegrondje en vouw deze voorzichtig dubbel. Druk de randen goed aan, 1/2 cm van de rand en snijd het randje netjes af. Bak de samosa′s in 4 minuten goudbruin, draai ze halverwege om.

Samosa's Met Raita is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskroon met een korstje, raïta met koriander
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kipspiesjes met broccoli en frisse yoghurtsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak op Indische wijze en raita met ananas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase groentekoekjes met raita
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Indiase samosa
40 min Snack
Bekijk recept
Samosa’s van sint-jakobsvruchten en ganzenleverpastei
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Indiase samosa
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Indiase samosa
60 min Voorgerecht
Bekijk recept