Amerikaanse Kaasburgers

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de bulghur in een kom en giet er zoveel kokend water over dat de bulghur onder staat. Laat 10 minuten staan. Giet daarna zo nodig overtollig water af.Doe het rundergehakt in een kom en maak het los met een vorkDoe de ui en peterselie in een keukenmachine of klender en draai 20 seconde. Schep dit mengsel vervolgens door het gehakt. (Je kan het ook op de hand heel fijn snijden)Schep er dan de tomatenpuree en geraspte Parmenzaanse kaas door en bestrooi royaal met zout en peper. Schep er de uitgelekte bulgur door.Bind het mengsel met het losgeklopte ei. Vorm het gehaktmengsel met je handen tot 4 burgers. Grilleer de burgers 8 tot 10 minuten per kant onder een middelhoog ingestelde grill, of tot ze volledig gaar zijn.Snijd de hamburgerbroodjes doormidden en leg een hamburger en wat slabladen op de onderste helft. Leg een plakje kaas op elke burger en schik de bogenste helft van de broodjes erop.

Amerikaanse Kaasburgers is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Krokante uienringen met kaasburgers
30 min-
Bekijk recept
Kaasburger
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasburger met perencompote
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfststamppotje met appel en wortel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalkoenworstenbroodjes met gevulde sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaans-Amerikaanse lasagne
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chimichurri (Zuid-Amerikaanse kruidensalsa)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Amerikaanse pancakes
15 min
Bekijk recept