Breng 2 dl water met het santenpoeder en het bouillontablet aan de kook. Voeg de drumsticks toe en kook ze op een laag vuur in ong. 20 minuten gaar. Laat ze goed uitlekken.Snipper de sjalot. verwijder de zaadjes uit het pepertje en hak het vruchtvlees klein. Snijd het vruchtvlees van de mango langs de pit en snijd het ins tukjes. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het in kleine stukjes. Schep de sjalot, het pepertje, de mango, de tomaat, het korianderblad, de gemalen koriander, de djinten en peper en zout naar smaak. Rooster de pompoenpitten in een droge koekenpan lichtbruin. Verhit de olie op 180?C. Klop een egaal beslag van het bakmeel, een mespunt zout, de melk en het ei. Roer de kokos erdoor. Haal de drooggedepte drumsticks door het beslag en bak ze met 3-4 tegelijk in ong. 5 minuten in de olie goudbruin en gaar. Keer ze halverwege. Laat ze uitlekken op keukenpapier en bestrooi ze nog met wat kokos. Strooi de pompoenpitten over de salsa en serveer deze bij de drumsticks.
Oud En Nieuw: Kokos-drumsticks Met Mangosalsa is een recept van Smulweb.nl