Pittige Bladerdeegvlinders

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat het bladerdeeg ontdooien. verhit de olie en bak de pinda′s al omscheppend lichtbruin. Schep de kruiden erdoor en neem ze direct uit de pan. Laat ze op keukenpapier uitlekken en afkoelen. Hak ze fijn. Verwarm de oven voor op 200°C. leg 5 plakjes bladerdeeg naast elkaar op een met bloem bestoven werkvlak en verdeel de helft van de pinda′s en de kaas erover. Dek het af met de rest van het bladerdeeg. Strooi de rest van de pinda′s en de kaas erover en druk de plakjes op elkaar. Rol ze van 2 kanten naar het midden toe op. Snijd ze in plakken van ong. 1 cm. leg ze op een bakplaat, met bakpapier bekleed en bak ze in de oven in ca. 15 minuten goudbruin en gaar.

Pittige Bladerdeegvlinders is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeegvlinders met gerookte zalm
10 min Snack
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept