Boen de limoen schoon en rasp de helft van de schil dun af. Snijd de knoflookteentjes in plakjes en de bosuitjes in ringetjes. Klop een marinade van de limoenrasp, sesamolie, vissaus en peper naar smaak. Snijd de biefstuk in dunne plakjes en deze weer in kleine stukjes (4x4 cm) en schep ze door de marinade. Laat het vlees 1 uur marineren. Rooster de sesamzaadjes in een droge koekenpan goudbruin. Verhit de olie en bak de knoflookplakjes goudbruin. Neem ze uit de pan en laat ze op keukenpapier uitlekken. Laat het bakvet goed heet worden en schroei het vlees op hoog vuur dicht. neem het direct uit de pan. Leg de kroepoek uit op een schaal. Verdeel er kleine plukjes preischeuten, biefstuk, bosui, en knoflookplakjes over
Oud En Nieuw: Kroepoekhapje is een recept van Smulweb.nl