Oudjaarrecept Gamba's In Room En Cognac Gegaard

4
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Gamba’s pellen, koppen en schillen samen met de knoflook en specerijen in de Noilly prat doen room er bij, 4 eetlepels demi glace erin, zachtjes opzetten en gaar laten worden de koppen even pletten om al de smaak er uit te persen. Daarna door een zeef doen en binden met witte roux korrels maar niet te dik laten worden dan wordt het te machtig, cognac erbij, citroen er in uitknijpen en de gepelde Gamba’s toevoegen, op een zacht vuurtje licht gaar laten worden.

Oudjaarrecept Gamba's In Room En Cognac Gegaard is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kipschnitzels met Italiaanse groenteschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Julius Jaspers' ribeye van de barbecue met steaksaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in olijfolie met kokosschuim van Arlette Swartjes
45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoencurrysoep
Bekijk recept

Oudjaarrecept Frans Stoofpotje
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Spaanse Tortilla
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Tortillataartjes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Olijven-mozzarella-spiesjes
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept