Puddingcake Met Pasta

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breek de deegwaren & kook ze gaar. Giet ze af & spoel ze met koud water. Snij het fruit in stukjes.
  • 2 Kluts de eieren, doe er de suiker, de confituur & de honing erbij & meng goed. Roer er het sap & de olijfolie door & voeg het fruit, de rozijnen & op het laatst de deegwaren toe. Beboter een cakevorm & schep het deegwarenmengsel (met voldoende sap) in de vorm.
  • 3 Bak het gerecht 30 a 45 minuten in een op 170?C voorverwarmde oven. Laat afkoelen. Haal de cake uit de vorm & snij `m in plakken. Dien koud of lauw op.

Puddingcake Met Pasta is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept