1 Snijd de komkommer overlangs in tweeen. Verdeel beide helften in vier stukken. Hol ze voorzichtig uit met een lepeltje of met een appelboor.
2 Laat de gemengde groente in een zeef uitlekken. Als u diepvriesgroenten gebruikt, kook ze dan volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, met een beetje peper en zout.
3 Verhit in een koekenpan de margarine. Pel een ui, snijd die in kleine stukjes. Bak ze met de ketoembar en dijnten in de koekenpan. Doe na 5 minuten de gemengde groenten erbij, de fijngesneden selderij en de ketjap manis. Haal de koekenpan nu wel van het vuur.
4 Verwarm de oven vast voor. Zet de komkommerstukken naast elkaar in een niet te diepe ovenschaal. Giet een klein beetje water op de bodem van de schaal. Vul de komkommer met de pittige groente. Strooi er ten slotte een beetje paneermeel over. Plaats de schaal in de warme oven.