Olie in wok of hapjespan verhitten. Gesnipperde ui en knoflook (uitgeperst of in plakjes) bakken. Ui glazig: komijnpoeder, paprikapoeder, chilipoeder etc. toevoegen, heel even bakken, dan gehakt erbij. Gehakt rul bakken. Mais toevoegen en in ringen gesneden olijven. Smaak afmaken met zout, peper, tabasco of nog wat groene kruiden. Drie eieren koken, 1 ei achterhouden. Gehaktmengsel af laten koelen, bladerdeegplakjes ontdooien. Een bladerdeegvel pakken, in midden hoopje gehaktmengsel leggen. Stuk hardgekookt ei erbij. Bladerdeegvel schuin dubbelklappen zodat er een driehoekige vorm ontstaat. Randen indrukken met vork. Bestrijken met geklutst ei. Zo nog negen keer. In de oven op ongeveer 220 graden, voor ongeveer 20 minuten todat de empanadad goudbruin zijn. Serveren met rijst en een frisse salade.