Harak Mas Curry

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In koekepan ui aanbraden + knoflook + mosterdzaadjes, alle soorten kerrie erbij in scheppen (royaal boter gebruiken). Bij de kip in de braadpan doen. Bouillon erbij gieten, laten sudderen, kip niet te gaar laten worden. Proeven! Tomaten, lombok en gember erbij, dan wat room erdoor roeren (dit niet op het vuur doen, anders gaat het schiften), goed mengen. Dan weer verhitten tot juiste dikte, iets azijn erin, + sherry. Zit er te weinig kerrie in dan in kopje bouillon kerrie mengen, dan erbij gieten. event. bij tomaten iets tom.ketchup gebruiken. event. champignons gebruiken als je voor veel personen moet koken.

Harak Mas Curry is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Harak Mas Curry
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept