Abrikozen Gevuld Met Amandelspijs

6
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de suiker citroensap en 3 dl water in een steelpan en breng het aan de koos roer af en toe tot de suiker is opgelost laat het mengsel 5 a 10 min sudderen tot het een dunne suikersiroop wordt meng de amandelen oedersuiker oranjebloesemwater boter en amandelessence tot een gladde pasta was de abrikozen snijd ze in en verwijder de pit neem kleine stukjes van amandelmengsel en rol er kleine balletjes van en dus tussen elke abrikoos een balletje leg de abrikozen in een ondiepe ovenschaal en schenk er voorzichtig de suikersiroop over dek de abrikozen af met aluminiumfolie en zet ze 25 a 30 min in oven

Abrikozen Gevuld Met Amandelspijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Speculaastaart met peer
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelgalette
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Speculaastaart met abrikozen
15 min Gebak
Bekijk recept

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept