Zuurkool Op Poolse Wijze

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-Snij het gezwollen eekhoorntjesbrood in fijne schijfjes en laat het 1 minuut in het weekwater koken. -Bruin in een aparte pot het stoofvlees en de blokjes varkensvlees gedurende 5 minuten in de warme boter.
- Voeg zout en peper toe, bestrooi met de bloem en laat nog 5 minuten op middelhoog vuur bakken. -Roer af en toe met een houten lepel opdat het vlees niet zou aanbranden. -Verdeel de stukken vlees over de zuurkool alsook de pruimen, het eekhoorntjesbrood en het kookvocht van de paddestoelen. -Dek af en laat twee uur op een laag vuur sudderen. -Bak de worst in een pan met anti-kleeflaag. -Snij ze in 8 of 16 stukken. -Voeg de worstschijfjes bij de zuurkool. -Besprenkel het geheel met madera en wodka, meng en bedek alles met stukjes salami.
- Dek half af en laat nog 30 minuten op een zacht vuur koken. .

Zuurkool Op Poolse Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworst & cranberryzuurkool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept