Verwarm de oven voor op 200*C (hetelucht 180*C). Zeef de bloem met het zout boven een kom. Smelt de boter op een laag vuur met 75ml water. Breng dit aan de kook en haal de pan van het vuur. Schep in een keer alle bloem erbij en roer goed met een houten lepel. Klop het ei los en schenk het geleidelijk en al roerend bij de bloem. Als het beslag er soepel en glanzend uitziet, zit er genoeg ei in. Bekleed een bakplaat met bakpapier en schep 4 bergjes deeg erop. Laat veel ruimte tussen de bergjes. Bak de 4 soezen midden in de oven in ca. 20 minuten gaar en goudbruin. Laat de soezen helemaal afkoelen. Breek intussen de chocolade in blokjes en laat ze op een heel laag vuur smelten. Doop de bovenkanten van de soezen in de chocolade en laat de chocolade stollen. Klop de slagroom met de suiker stijf. Doe de slagroom in de spuitzak. Maak met het spuitmondje een gaatje aan de onderkanten van de soezen en vul ze met de slagroom. Zet de soezen ca. 10 minuten in de vriezer