Zoek
Stoofpot
4
Langer dan 1 uur -
Smulweb.nl
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
6 eetl. olijfolie
8 eetl. azijn
8 eetl. tomaten ketchup
8 eetlepels ketjap
2 mespuntjes sambal
2 mespuntjes brandal
2 teentjes knoflook
1 zakje nassikruiden
2 eetlepels pindakaas
? bakje champignons
peper en zout
1 kg. varkenspoulet. Hulpmiddelen Schaal om te marineren. Hulpmiddelen - Schaal om te marineren. Voorbereiding Hou de pindakaas en champignons apart.
Gooi alle andere ingredienten bij elkaar en meng ze goed. Laat alles dan 24 uur (afgedekt) in de koelkast marineren. Bereidingswijze Alles 1? uur laten stoven.
Voeg 10 minuten voor opdienen de (gehalveerde) champignons en pindakaas toe en meng dit door de stoofpot. Serveertips Serveer met gekookte aardappelen.
Groentetips: zuur
rode of groene kool
maar ook tuinbonen of spruiten passen hier goed
Bereiding
Alles 1? uur laten stoven. Voeg 10 minuten voor opdienen de (gehalveerde) champignons en pindakaas toe en meng dit door de stoofpot.
Stoofpot is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept
Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept