Zarzuela De Pescado

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet de mosselen en strandgapers in een pan op een laag vuur tot de schelpen open gaan . Neem het vlees uit de schelpen en gooi de schelpen weg. Doe ca.1 dl olie in de pan en bak de ui knoflook tomaat en peterselie ca 15 min. op een laag vuur . Bak de vis en inktvis gezouten met citroensap in ca. 1/2 dl. olie ca. 10 min. in de kassarol daarna het tomaten mengsel de mosselen garnalen en schelpen toevoegen . Laat alles met de deksel er op nog ca. 15 min. pruttelen . Doe dan de peperkorrels de cherry en de cognac en de saffraan er bij. ! Naar typisch spaans gebruik een hand vol met olijven erbij ! (3 eetlepels ) ER STAAT NIETS IN HET RECEPT OVER PELLEN EN SCHOON MAKEN (DARMKANAAL EN SCHIL ) SCHOON LATEN MAKEN DOOR DE VISBOER IS OOK EEN IDEETJE!

Zarzuela De Pescado is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nacho Pescado
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Pescado Almendrado uit Mexico (Zeebaars in amandelsaus) met tarte tatin van zoete aardappel
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Caldo De Pescado (vissoep)
20-30 min -
Bekijk recept
Encebollado De Pescado
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zarzuela (schotel van vis en zeevruchten)
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zarzuela
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zarzuela
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zarzuela
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept