Roereieren Op Z'n Spaans

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olijfolie in een pan en laat hierin de halve tomaten zachtjes garen. Smelt wat boter en stoof de julienne lichtjes aan en breng op smaak met wat zout. Wanneer de tomaten gaar zijn, haal uit de pan en hou warm. Breek alle eieren in een kom en maak de eigelen stuk met een vork en meng het eigeel onder het eiwit zonder te kloppen. Smelt wat boter in een anti - aanbakpan en zodra de boter voldoende hitte heeft, zonder te verkleuren voeg je er de eieren en de room aan toe. Draai het vuur wat zachter en laat de eieren garen onder voortdurend roeren. Breng wel op smaak met cayennepeper en zout. Een roerei is een smeuige, romige massa (creme).(let op! mag niet hard worden).

Roereieren Op Z'n Spaans is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sangria
15 min
Bekijk recept
Tijgergarnalen op zijn Spaans
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante rode dipsaus
10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Knapperige taartjes met salsa van garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Roereieren met gorgonzola en krokante ham
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Toastbrood roerei met bieslook en krokant gebakken bacon
Lunchgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeggebakjes met getruffeerde roereieren
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegtaartjes met roerei
20 min Voorgerecht
Bekijk recept