Paprika Tapenade

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pureer de paprika′s in de keukenmachine. doe het gepureerde in de koekenpan. voeg er een scheut olijfolie bij en breng aan de kook. voeg peper en zout toe. vuur laag zetten en basillicum , gemberwortel, dragon, mintblad, verse peterselie knippen en toevoegen. roer de kruiden goed door en zet het vuur iets hoger kook erover en weer lager zetten.Doe er een theelepel tomatenpuree bij en het hoekje van het runder-bouillonblokje. Roer alles goed door.Voeg eventueel kruiden en zout en peper naar smaak nog toe maar let wel de smaak wordt wat sterker naar mate de tapenade afkoelt dus doe dat steeds met kleine beetjes. Waneer het mengsel diep rood is kan het vuur uitgezet worden en is de tapenade klaar , laat hem afkoelen in een schaal

Paprika Tapenade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept