Komkommerbakjes Met Thaise Biefstuksalade

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm een grote koekenpan op een hoog vuur eb bestrijk hem lichtjes met olieBestrooi het vlees met zout en peper, leg het in de pan en bak het 1 1/2- 2 minuten aan elke kant, afhankelijk van de dikte(biefstuk moet rood blijven)Laat het vlees 5 minuten rusten en snijd het dan tegen de draag in in dunne plakjesSnijd elke plakje in 5 cm grote blokjes eb doe die in Voeg nu de ui, munt en koriander toe en meng alles goed. Mengvissaus. limoensap, chilipeper en suiker en roer tot de suiker is opgelost.Giet het mengsel over het vlees en schep alles goed doorelkaarVul elk komkommerbakje met de biefstuksalade en garneer met koriander

Komkommerbakjes Met Thaise Biefstuksalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zomerse biefstuksalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise biefstuksalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuksalade met balsamicodressing
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise biefstuksalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Komkommerbakjes met rijstsalade en gerookte forel
15 min
Bekijk recept
Komkommerbakjes Met Thaise Filetsalade.
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Komkommerhapjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Komkommer-amuse
20 min Bijgerecht
Bekijk recept