Sperziebonen In Zoetzure Dille-roomsaus

4
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak bloem in boter lichtbeige, blus af met koud bouillon (of koud water met 1 el bouillonpoeder uit potje), voeg 1 el droge dille, flinke scheut azijin en 1 tl suiker toe. Breng roerend aan kook en laat zeker 10 min zacht doorkoken. Kook intussen sperziebonen in 8-10 min beetgaar, giet ze af en spoel gelijk af met koud water (voor kleur). Voeg beker creme fraiche en fijn gesneden verse dille aan saus toe, roeren, sperziebonen erbij. Aan kook brengen, op smaak brengen met peper (uit de molen) en evt. zout.

Sperziebonen In Zoetzure Dille-roomsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept