Ravioli Van Getruffeerde Bloem Met Boschampignons

4
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bloem, zout, water en olie mengen. 3 Uur laten rusten. Uitrollen met een pasta-machine. Ravioli′s opvullen met de farce van truffels en champignons. 1/3 van de farce overhouden voor de saus. Room laten inkoken met een scheutje truffelsap. Dit mengen met de resterende farce, hiermee de ravioli′s bedekken, parmesan erover strooien en laten gratineren onder de grill.

Ravioli Van Getruffeerde Bloem Met Boschampignons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Toast boschampignon
Snack
Bekijk recept
Kaviaar van bospaddenstoelen
10 min Snack
Bekijk recept
Forel met boschampignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luxe koninginnenhapje van minikapoen en boschampignons, truffelolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kinderkaasfondue met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli aperti
25 min Voorgerecht
Bekijk recept