Rundvleesbouillon Met Bieslook

4
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de bouillon 1 a 2 uur op laag vuur doorkoken (vlees moet wel gaar zijn!). Op smaak bengen met vers gemlalen peper. Verwijder het citroengras.

Rundvleesbouillon Met Bieslook is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept

Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Courgettesoep met pizzabroodjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spicy maissoep met kidneybonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziestamppot met gegrilde tartaartjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept