Ouderwetse Aspergesoep

3
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roux maken van boter, bloem en aspergenat. Bouillonblokje erbij doen, aan de kook brengen. In een ruim kommetje 1 eidooier loskloppen met de melk of de room en nootmuskaat. Giet al kloppende een soeplepel soep bij het eimengsel roeren (let op de soep al minstens 5 minuten van de kook af is). Giet dit mengsel al roerende door de soep. Aspergestukjes toevoegen en nog even verwarmen.

Ouderwetse Aspergesoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde aspergesoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zuppa di asparagi verdi (groene aspergesoep)
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergesoep met ham en ei
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Salomon Engelsmans stap-voor-stap paella
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ouderwetse kropsla
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ouderwetse Erwtensoep...
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Ouderwetse ossestaart
0 min
Bekijk recept