Geitenkaasje Met Champagne En Perziken

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Dip de geitenkaasjes langs een zijde in de pijnboompitjes zodat ze hieraan vastkleven en leg ze dan op een ovenplaat.
- Meng de likeur met de champagne en het sap van de perziken.
- Hak de basilicum.- Snij de perziken in halve maantjes en schik ze op een diep bord in de vorm van een zonnetje. Kruid met wat peper.- Schuif ondertussen de geitenkaasjes in de oven van 160 a 170? gedurende 5 min en schik ze daarna op de perziken.
- Overgiet dit met het sausje en overstrooi met het maanzaad en de basilicum.

Geitenkaasje Met Champagne En Perziken is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Geitenkaastosti met tijmhoning
15 min Snack
Bekijk recept
Krokante minitortilla’s met geitenkaas en avocado
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met auberginekaviaar, paprika en geitenkaas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasje met honing en vijgen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept