Visbrochetten Met Kreeftensaus

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Op ieder spie een blokje kabeljauw, blokjes zalm, scampi, coquille afwisselend steken tot spietje vol is.Als alle spietjesklaar zijn schikken op ovenplaat en instrijken met olijfolie gemengd met geperste lookteentjes laten gaar worden onder de grill in de oven. ondertussn doos kreeftensoep verwarmen en afwerken met room.

Visbrochetten Met Kreeftensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kreeftensoep met garnaal-coquillespies
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomaten met kruidenrijst
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Zeewolf met springkrabbetjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlinderpasta met foreleieren en citroen
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visbrochette met tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept