Mosselen Met Kruidenboter

6
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de mosselen schoon en was ze verschillende malen in vers water. Breng de mosselen in een pan op een heet vuur om ze vlug te doen opengaan. Verwijder van elke mossel 1 schelp. Voeg de fijngehakte groene kruiden de geplette look bij de boter en kruid verder met peper en zout. Goed mengen. Bedek elke mossel met een klontje kruidenboter. Zet ze vervolgens onder het roosterelement van een zeer hete oven. Zeer warm opdienen.

Mosselen Met Kruidenboter is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met krokante korst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ansjoviskarbonade met pompoen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept