Kipragout Met Kerrie, Peer En Ui

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de kip klein en bewaar die tot gebruik in de koelkast Verwarm de boter in de pan en roerbak hierin de ui met de kerrie Voeg de champignons toe en verwarm zo?n 10 minuten Bestrooi met de bloem en laat dit heel licht kleuren Maak er een saus van door de bouillon in scheutjes toe te voegen Blijf roeren en voeg ook het perensap toe Roer de kip en de peren door de ragout Maak op smaak af met zout en peper Schep de ragout op het brood

Kipragout Met Kerrie, Peer En Ui is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipragout
50 min Bijgerecht
Bekijk recept