Makreel Met Parmezaan En Truffel, Schorseneren En Sinaas

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De schorseneren in dunne plakjes snijden en ze krokant bakken in een pan met antiaanbaklaag. Daarna kruiden met peper en zout, ze karameliseren met honing en suiker en blussen met het sinaasappelsap. De jus hiervan recupereren en wat inkoken tot lichte stroop. De makreel kort bakken in olijfolie.

Makreel Met Parmezaan En Truffel, Schorseneren En Sinaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Strawberry Crush mocktail
10 min Snack
Bekijk recept
Marokkaanse appeltaart
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocomousse met bier en sinaas
0 min Nagerecht
Bekijk recept
Saffraan-sinaas-appelcakjes
120 min Gebak
Bekijk recept

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept