Toscaanse Bloemkoolsoep Met Croutons

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de bloemkool in circa 10 minuten gaar. Pureer de soep met behulp van een keukenmachine, staafmixer of roerzeef. Giet de soep terug in de pan en voeg de wijn en de room met 4 fijngeknipte basilicumblaadjes toe. Breng de soep al roerende aan de kook en breng hem op smaak met peper.

Toscaanse Bloemkoolsoep Met Croutons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wittebonenstoof met worst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme paddenstoelensalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toscaanse aardappelpartjes met spruitjes en vinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige gnocchi-linzenschotel met worst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenterisotto met carré
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept