Gril de paprika′s in de oven ca. 15 min. tot het vel zwartgeblakerd is. Leg ze in een schaal, dek af met folie en laat ze ca. 10 min. staan. Verwijder vel en zaadlijsten van de paprika′s en snijd ze in repen. Verhit intussen 2 el olijfolie in een soeppan en bak de ui en komijnpoeder ca. 2 min. op matig vuur. Voeg de tuinbonen toe en bak ze ca. 1 min. mee. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook. Laat de soep op half hoog vuur in ca. 20 min. gaar worden. Pureer de soep met de staafmixer en zeef hem daarna. Schenk de soep terug in de pan en breng op smaak met citroensap, zout en peper. Warm de soep nog even door. Serveer de soep in kommen, verdeel de paprikarepen erover, garneer met een paar druppels olijfolie en de peterselie.
Tuinbonensoep Met Paprika En Komijn is een recept van Smulweb.nl