Paddestoelen-citroengrassoep

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de kippenbouillon in een pan. Kneus het dikke uiteinde van de stengel citroengras en doe het bij de bouillon met het groen van de lente-ui. Laat alles samen 10 min. zachtjes koken. Doe de paddestoelen en het wit van de lente-ui in een andere pan en schenk de bouillon erop. Verwijjder het groen van de lente-ui en het citroengras. Laat de soep 5 min. zachtjes koken. Doe de noedels erbij en kook ze mee tot ze beetgaar zijn. Roer er wat verse gesneden koriander door.

Paddestoelen-citroengrassoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept